Skip to main content

Org.nr
913 346 289

Vippsnummer
614120

Kontonr
4750 34 00517

IBAN/Swift
IBAN: NO9147503400517
Swift: SNOWNO22


Faktura/utlegg (må ligge som vedlegg)
forzatromso@ebilag.com

© Forza Tromsø

Org.nr
913 346 289

Vippsnummer
614120

Kontonr
4750 34 00517

IBAN/Swift
IBAN: NO9147503400517
Swift: SNOWNO22


Faktura/utlegg (må ligge som vedlegg)
forzatromso@ebilag.com

© Forza Tromsø

Hjemmeside i ny drakt!

Gjennom vinteren har Forza Tromsø i samarbeid med Egde satt opp en ny og mer brukervennlig hjemmeside.

Tidligere i vinter tok Magnus Finnset, seniorrådgiver og regionsansvarlig i Egde kontakt med Forza Tromsø. Egde har over tid latt seg imponere over jobben og utviklingen Forza Tromsø har hatt, og inngangen var et mulig samarbeid.

Tidlig i prosessen ble det avdekket at en ny og mer brukervennlig hjemmeside er et stort behov for Forza Tromsø. Den tidligere hjemmesiden ble opprettet i 2020 og har vært lite brukt.

-Da Magnus tok kontakt med oss tidligere i vinter hadde vi en fin prat. For oss var det veldig interessant å se hvilke tjenester Egde kunne tilby og om vi kunne lande en god avtale der, sier Morten Killingberg.

Tidlig utpekte en ny hjemmeside seg som et behov. Dette var også en idé Egde likte.

-Det står respekt av det Forza har fått til. Med små ressurser og ekte ildsjeler har de skapt et sterkt miljø. For oss i Egde er det viktig å støtte gode initiativ i våre regioner. Det var derfor fint å kunne bidra til å gi nettsiden et løft, ved bruke vår kompetanse innen bl.a. design og webutvikling, sier Magnus Finnset.

-Med den enorme veksten vi har hatt den siste tiden, har vi sett et økende behov for å ha en hjemmeside der folk kan finne all info de trenger. Den nye hjemmesiden kommer til å bli en viktig nyhet- og informasjonskanal ut til våre medlemmer og andre TIL-supportere, forteller Morten Killingberg.

Les mer om Egde her

God prosess

Gjennom vinteren har Forza Tromsø med Morten Killingberg og medlemsadministrator Ronny Andersen hatt jevnlige møter med Egde.

I tillegg til Magnus Finnest har også andre ressurser i Egde vært tett på prosessen. Margrethe Moxnes og Mariann Freij har vært med og bidratt med spesialkompetanse på ulike områder.

-Oppfølgningen har vært fantastisk. Vi har hele veien følt at Egde har lyttet til våre innspill og bidratt med sin kompetanse. Vi har jevnlig hatt møter på Teams og fysisk med Magnus i Tromsø, forteller Ronny Andersen.

Avtalen som er inngått er av en stor størrelsesorden og avtalen er ren sponsing. Det er noe Forza Tromsø setter enormt stor pris på.

-Jeg kan nesten ikke få sagt hvor mye vi setter pris på dette. I kroner og øre er dette arbeidet og denne prosessen verdt enormt mye penger. Vi har blitt fulgt opp på en god måte og nå sitter vi med en ny hjemmeside vi virkelig kan være stolt av, sier Morten Killingberg.

Ønsker du å være oppdatert på alt som rører seg i Forza Tromsø? Da må du følge med på vår nye hjemmeside i tiden framover.

 


Morten Killingberg
22. mars 2024